Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
23-10-2021, 22:27:48
Startpagina Help Zoek Inloggen Registreren
Nieuws: Nieuwe leden moeten helaas wachten tot dat de webmaster ze accepteert. Er is veel kaf onder het koren. Het beste kunt u na registratie ons nog even een e-mail sturen jolydesign@ziggo.nl.

  Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2
1  Vraag en antwoord / Vraag en antwoord / Re: Sint aldegonde plein en om geving Gepost op: 29-04-2020, 05:09:24
Zo! dat is dik een jaar geleden dat ik hier was. Niks nieuws onder de zon . sluiten wij maar weer. groetjes Nel.
2  Vraag en antwoord / Vraag en antwoord / Re: Sint aldegonde plein en om geving Gepost op: 10-03-2019, 05:49:29
Proost!!!
3  Vraag en antwoord / Vraag en antwoord / Re: Sint aldegonde plein en om geving Gepost op: 09-03-2019, 13:34:12
Hallo Peter. Het is Zaterdag ..... fris, veel wind en somber. Wij zien dat de wilgen hun groene pakjes laten zijn, in de tuin staan al narcissen, krokussen. Wij moeten nog wat aan de tuin doen maar heeft geen zin, regen, en kou dan ga je niet in de tuin werken ,,we wachten op ons gepensioneerd tuin mannetje  Als die komt kan je rekenen  dat het mooi weer wordt. Wij rekenen op die man want als je 88 en 86 bent is de tuin wel lekker om te luieren maar niet om te werken ''alhoewel'mijn man is soms Oost-Indisch doof  en gaat de tuin in. En voor de rest is het hier lekker rustig......soms TE rustig. Maar terug naar het Westen van ze lang zal ze leven niet.Een mooie Zondag! groet uit Harlingen.
4  Vraag en antwoord / Vraag en antwoord / Re: Sint aldegonde plein en om geving Gepost op: 02-02-2019, 05:41:50
Weet je wat het is Peter... als je ouder wordt (zoals wij) kan je het moderne  niet accepteren ....... je blijft aan het verleden hangen van.....toen was het mooi ....Het zal nu ook best mooi zijn alleen wij moeten daar aan wennen (mijn man en ik) Daarom zal ik nooit een bezoek brengen aan de Haag waar wij zo gezellig hebben gewoond, omdat het zo veranderd is.Ik hou het in gedachten van hoe het was. ..........Ik ben vandaag vroeg op want onze dochter uit Duitsland komt er straks  met man en dochter. Heerlijke pan bruinebonensoep gemaakt   (op hun verzoek)...,dat kennen ze in Duitsland niet. over 3 weken onze zoon en familie uit den Haag en onze dochter uit Atlanta VS. dus drukke boel. groet Nel.
5  Vraag en antwoord / Vraag en antwoord / Re: Sint aldegonde plein en om geving Gepost op: 20-01-2019, 21:42:10
En is  de boulevard nog wat Peter? Hier is ook een ondergaande zon alleen komen wij niet vaak aan het strand/ dijk. Als je oud bent geef je daar niet  meer om. Misschien TE veel gezien Haha!   :DD
6  Vraag en antwoord / Vraag en antwoord / Re: Sint aldegonde plein en om geving Gepost op: 16-12-2018, 13:50:07
Hallo K. Die bouwput dat is alweer een jaar geleden, wij hebben er een mooi wegenstelsel voor terug gekregen.En die rust hier vind je niet op Scheveningen of....... je moet in  een buitenwijk gaan wonen zoals wij, wij zitten niet  bij het Centrum maar 4 km daarvan  af. Bij ons kan je gerust je auto vergeten op slot te doen, Fiets staat wel eens zonder slot een nacht buiten, boodschappen doen gewoon de deur achter je dicht trekken niks op slot. Zolang het duurt. Maar in Harlingen is het goed wonen , Jammer dat U nou net die bouwput tegen kwam.Kom nog eens terug om te zien hoe het is geworden? Grin En dat wonen in Harlingen......ze zijn volop aan het bouwen woningen van 450 euro tot 650 euro per maand ... waar vind je dat in het westen. Groet Nel.
7  Vraag en antwoord / Vraag en antwoord / Re: Sint aldegonde plein en om geving Gepost op: 15-12-2018, 22:34:51
Wij wonen nog steeds in Harlingen....Zo heerlijk rustig! Wij zijn in geen jaren meer naar Scheveningen geweest Trekt mij niet meer, alles is zo veranderd . groet Nel.
8  Vraag en antwoord / Vraag en antwoord / Re: Sint aldegonde plein en om geving Gepost op: 14-12-2018, 14:26:03
Hallo  Peter.
Dat is een tijd geleden ,Leuk die foto. Toen wij daar woonden zat van der Zwan in die winkel,Ik dacht gordijnen en vloerbedekking.
9  Vraag en antwoord / Vraag en antwoord / Re: Sint aldegonde plein en om geving Gepost op: 24-02-2017, 21:04:55
Dat is niet zo goed geweest, fijn dat je weer bent opgeknapt. straks komt de lente in de hoop dat het een goede lente is dan kunnen wij weer genieten van het zonnetje, een lente zonnetje vind ik lekker maar de hete zomer zon ben ik niet zo dol op. Hier gaat alles zijn gangetje, je bent oud en dan komen er ongemakken.... niet treuren. Ik zeg altijd ,,,,als het koppetje maar goed en helder blijft de rest kan je opvangen met hulp middelen (heb wel een rollator) Dans wel eens door de keuken met dat ding, er zit een mandje  aan en heb mij aangeleerd  tafel afruimen ... in de mand, naar de vaatwasser in de mand, was uit de droger in de mand , mijn man zegt ..... je hebt het uitgevonden hé!Ach wij lachen er nog om. Wij zijn 2 oudjes mijn man 86 en gezond , en ik 84 gezond alleen de knietjes Haha! Zo Peter even een praatje, en een praatje vult een gaatje. Fijn Weekend! Nel.
10  Vraag en antwoord / Vraag en antwoord / Re: Sint aldegonde plein en om geving Gepost op: 24-02-2017, 00:17:15
Hallo Peter.
 Het  waait een beetje goed voor de bacteriën.Heb nog geen griep dus laat het maar lekker waaien.  vervelende voor de mensen die de weg op moeten. Leuk dat je reageert dus er is nog een beetje leven op de site.een groet van Neel.
11  Vraag en antwoord / Vraag en antwoord / Re: Sint aldegonde plein en om geving Gepost op: 19-02-2017, 12:24:02
Dat weten wij ook weer! Dankjewel.

12  Vraag en antwoord / Vraag en antwoord / Re: Sint aldegonde plein en om geving Gepost op: 17-02-2017, 14:02:20
Dat weet ik....maar er reden toch geen trams meer door de duinstraat? Of ik loop achter haha! groet!
13  Vraag en antwoord / Vraag en antwoord / Re: Sint aldegonde plein en om geving Gepost op: 16-02-2017, 06:14:43
Hoi Jochem. Leuk dat je reageert. het was woensdag ook mooi weer in Harlingen. heb er weinig van kunnen genieten want er was visite..... Man jarig alweer 86 jaar. Nog gezond (gelukkig) nog fit ,fietst nog .  Ik ben al heel lang niet op Scheveningen geweest maar ik zie op Internet dat het Mijn scheveningen niet meer is.Zag ook rails liggen voor de nieuwe tram bij de Brandweer Kruising Duinstraat. rijdt er nu ook een Tram door de Duinstraat? En worden de flats aan het Lindoduin ook afgebroken? Zal er wel een woontoren komen van honderd verdiepingen, het moet allemaal groot en hoog zijn. Maar ja, het is de tijd van de jeugd en die willen alles groter, hoger en killer. Ik zeg wel eens ben blij dat ik het oude gezellige Scheveningen mee gemaakt heb,Mijn Opa met zijn zwarte leren zak op zijn rug op weg naar de logger, mijn Vader op zijn fietsje naar Jac. v.d Dulk opweg naar het Ijsfabriek. lekker spelen op de honderde tonnen die langs de havens lagen.Mijn broertje en ik naar het ijsfabriek een stukje ijs halen. met Na schooltijd  met de familie naar het strand, een zak pindas mee (mijn Opoe zei (mangelen) En drinken deed je bij de pomp onderaan de vuurtoren. niks geen limonade. deze en meer herrinneringen kan niemand mij afnemen.  Zo lang ik nog leef blijft dat mijn Scheveningen.Zo, heerlijk zitten zwijmelen , Dat krijg je als je oud bent. Lieve groet van koos en Nel.
14  Vraag en antwoord / Vraag en antwoord / Re: Sint aldegonde plein en om geving Gepost op: 13-02-2017, 19:36:49
Hallo!!!!! hier is Neel weer eens, ik dacht zal eens kijken of Scheveningen en alles wat er om heen draait nog bestaat. het is een poosje geleden vandaar. Alles is  hier in Friesland goed, en ik vind het koud. groetjes Nel.
15  Vraag en antwoord / Vraag en antwoord / Re: Sint aldegonde plein en om geving Gepost op: 12-11-2015, 09:42:49
Hallo Jochem
Wat een noodkreet. Ik zit hier in Harlingen. En zit weinig voor die pc en nu zie ik jouw oproep denk zal eens reageren.Verder alles goed? in Harlingen wel en het zonnetje schijnt dus er nog even van genieten. Allemaal een groet.
Pagina's: [1] 2


Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!