Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
20-07-2024, 04:51:51
Startpagina Help Zoek Inloggen Registreren
Nieuws: http://jolybit.nl De nieuwe trading hulp website is in de maak. U kunt hem wel al gebruiken.

Registreren - Verplichte velden
Kies gebruikersnaam:
Wordt alleen gebruikt voor indentificatie door SMF. Je kunt speciale karakters gebruiken nadat je bent ingelogd, door je naam aan te passen in je profiel.
E-mail:
Dit moet een geldig e-mailadres zijn.
Kies wachtwoord:
Wachtwoord nog een keer:
Visuele verificatie:
Typ de letters die getoond worden in het plaatje
Typ de letters die getoond worden in het plaatje
In welke province ligt de stad Amsterdam?:
Speciale vraag om spammers te blokkeren
Welkom op Wie wat waar, hier kunt u met alle plezier kletsen over allerlei onderwerpen, u kunt zelfs een eigen onderwerp beginnen als moderator (beheerder).

Op Wie wat waar een forum van www.scheveningen-centrum.nl heb je de mogelijkheid om je eigen gebruikersnaam vast te leggen met een eigen wachtwoord, zodat iemand anders niet onder jouw naam kan reageren. Jouw stem zal dus nog beter gehoord worden en dat geeft het geheel van onze site een persoonlijker tintje.

Het registreren heeft voor ons ook een groot voordeel. Wij zullen in staat zijn om efficiŽnter maatregelen te treffen wanneer wij opmerken dat er door bepaalde mensen vervelende reacties worden geplaatst (racistisch, seksuele geaardheid etc.) Deze mensen zullen een waarschuwing krijgen. Wanneer dan toch wordt doorgegaan, zullen ze in het uiterste geval geblokkeerd worden en zo niet meer in staat zijn om een reactie te plaatsen op dit forum

Je bent niet verplicht om jezelf te registreren, je kan dan echter alleen lezen en geen reacties geven.

Helaas is deze site het doelwit van sex advertenties daarom hebben er een drempel ingebouwd, zodat dit niet meer mogelijk is.  
Nu kunt u niet meer gelijk berichten plaatsen. Eerst moeten wij uw registratie goedkeuren. Wij proberen dan ook elke dag even het lijstje van nieuwkomers na te lopen,
maar zelfs dat is lastig, het beste kunt u na registratie ons nog even een mailtje sturen jolydesign@ziggo.nl. Sorry voor het ongemak.

De gegevens die ingevuld dienen te worden tijdens het registreren zullen enkel en alleen gebruikt worden voor onze database. Hoe meer mensen zich registreren, hoe beter wij onze bezoekers leren kennen en hoe beter wij onze site kunnen afstemmen op jullie behoeften! Wij geven jullie de garantie dat de inloggegevens vertrouwelijk worden behandeld en niet voor andere doeleinden zullen worden gebruikt dan voor dit forum

Om dit forum zo leuk mogelijk te houden wordt je geacht je aan de volgende regels te houden:

- Geen Racistische of discriminerende uitlatingen, of links daarnaar plaatsen.
- Geen Links plaatsen naar pornografisch materiaal of uit erotisch oogpunt genomen beeltenissen van minderjarigen.
- Geen Links plaatsen naar onnodig schokkend materiaal.
- Geen Links plaatsen naar illegale zaken als warez, mp3\'s, simlocks, etc.
- Geen spam of andere reclame boodschappen.
- Geen gebruik van scripttalen en het linken naar zaken die op de computer van medegebruikers tot ongewenste effecten kunnen leiden.
- Iedere gebruiker is zelf volledig verantwoordelijk voor de inhoud van zijn of haar posts.

Buiten de bovenstaande regels is er uiteraard ook een etiquette. De volgende zaken vallen onder de algemene etiquette:
- On topic blijven.
- Crossposten is ongewenst.
- Vermijd en voorkom flamewars.
- Geen licentie- of copyright-schendingen.

Heb respect voor de medemens. Laat ze in hun waarde, en wees niet onnodig kwetsend of storend tegenover anderen.

Het posten van commercieel getinte berichten is niet toegestaan en zullen per direct verwijderd worden. Het noemen van winkels is op zich geen enkel bezwaar tegen mits men het objectief houdt en niet consequent een bepaalde winkel loopt te promoten.

Copyrights: Er is uiterste zorg besteed aan de naleving van de rechten van derden. Mocht u echter toch materiaal tegen komen die deze rechten schendt, neemt u dan a.u.b. contact met ons op.
U mag zoveel foto\'s plaatsen als u wilt, deze blijven maar een bepaalde tijd op de site staan maar houdt u ook hierbij de rechten van derden in de gaten.
Plaats foto\'s liefst niet groter dan 640 x 480 pixels.

Je handtekening (onderschrift) mag maximaal 3 regels lang zijn (inclusief lege regels) en mag geen plaatjes bevatten. Handtekeningen die niet aan deze voorwaarden voldoen worden zonder bericht verwijderd.

Privacy Policy
De webaster verklaart hierbij dat alle persoonsgegevens binnen dit forum blijven. De e-mailadressen, ip-adressen en eventuele andere persoonlijke gegevens zullen niet aan derden worden doorgespeeld. De webmaster behoudt zich het recht voor in te grijpen waar nodig. Tevens is de webmaster niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op dit forum. De webmaster hoopt dat iedereen bij het posten zijn of haar gezond verstand gebruikt. Zo blijft het voor iedereen leuk en hoeft er niet voor politieagentje gespeeld te worden.
De webmaster cq beheerders behoudt te allen tijde het recht om elk bericht wat naar onze mening niet correct is te modereren, tevens behouden wij het recht een gebruiker de toegang tot het forum te ontzeggen of hem zijn post rechten te ontnemen. Ook behouden wij het recht iemand onder curatele te zetten zodat al zijn geposte berichten eerst door ons team gecontroleerd zullen worden.

Over gemodereerde berichten wordt niet gecorrespondeerd wij kunnen en mogen zonder enig tegenbericht een bericht weghalen. Dit zal altijd een gegronde reden hebben en als wij het nodig achten brengen wij zelf de betreffende gebruiker op de hoogte hiervan.

Heeft u nog vragen of zijn er dingen onduidelijk kijk u eerst eens in de help van het forum en stuur ons anders een mailtje.

In elk geval waarin bovenstaande regels niet voorzien beslissen de beheerders van dit forum met gezond verstand.

Twee keer per jaar zal de webmaster via een nieuwsbrief een vrijwillige bijdragen vragen.
Bent u bij meerdere forums van www.scheveningen-centrum.nl ingeschreven, geef dan alleen gehoor aan de oproep van het forum waar u heet meeste plezier aan beleefd

De webmasterLogin met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!