Vraag en antwoord & Wie wat waar

Vraag en antwoord => Stamboom en Genealogie => Topic gestart door: Theo E op 14-09-2021, 19:47:17Titel: E?n grote Scheveningse stamboom.
Bericht door: Theo E op 14-09-2021, 19:47:17
Hebben jullie er wel eens aan gedacht om alle stamboomgegevens van Scheveningse families bij elkaar te voegen tot een grote stamboom (??n digitaal bestand)? Volgens mij beschikken jullie over heel veel informatie. Het zou een geweldig en uniek project zijn. Zeker omdat er omheen ook veel persoonlijke verhalen, afbeeldingen en dergelijke beschikbaar is.


Titel: Re: E?n grote Scheveningse stamboom.
Bericht door: jdctoorn op 15-09-2021, 09:54:21
Theo,

Het antwoord is naturrlijk: ja. Binnen de HGVS is men gestart met een project om dat te bereiken. Ik weet niet wat de status daarvan is. Onafhankelijk daarvan zijn er natuurlijk mensen, zoal ik, die genealogie als hobby hebben en daar dagelijks veel plezier beleven, mede dankzij dit forum.  Ik ben al behoorlijk gevorderd met die grote stamboom waar jij het over hebt en ik ben zeker niet de enige. Het punt waar het bij mij om draait is dat ik kan doen waar ik zin en plezier in heb, Daar past een project zoals jij waarschijnlijk in gedachten hebt vooralsnog helaas niet. Ik heb geen moeite met het delen van mijn gegevens of om na te denken over stukjes van de puzzle, maar dat doe ik het liefst via dit forum,

Jaap


Titel: Re: E?n grote Scheveningse stamboom.
Bericht door: reiger op 15-09-2021, 15:50:38
Geen belangstelling!

Jaap