Vraag en antwoord & Wie wat waar

Historie => Overige => Topic gestart door: reiger op 13-09-2021, 10:20:46



Titel: 's-Gravenhage
Bericht door: reiger op 13-09-2021, 10:20:46
Als ik vanuit Aldfaer de tekst 's-Gravenhage naar dit programma kopieer, verschijnt in dit programma vraagteken ?s-Gravenhage??????????


Titel: Re: 's-Gravenhage
Bericht door: Rinus.N op 13-09-2021, 11:54:18
wat is daar mis mee dan
gr rinus


Titel: Re: 's-Gravenhage
Bericht door: reiger op 13-09-2021, 17:24:47
Ja, je hebt gelijk, er is niet veel mis mee, maar ik vind het heel vreemd.

Jaap


Titel: Re: 's-Gravenhage
Bericht door: Rinus.N op 14-09-2021, 20:24:16
denk dat het temaken heeft met het fijt dat deze site,s onder de naam scheveningen staat dus los van s,Gravenhagen
gr rinus


Titel: Re: 's-Gravenhage
Bericht door: koost op 14-09-2021, 21:43:57
Volgens mij heeft het te maken met instelling KARAKTERSET.
Deze staat waarschijnlijk op ANSI in Aldfaer
koost


Titel: Re: 's-Gravenhage
Bericht door: reiger op 15-09-2021, 17:14:40
Kan het nog niet echt vinden.

Ook het overlijdensteken in Aldfaer geeft een kruis aan en een vraagteken op deze site. ???

Jaap


Titel: Re: 's-Gravenhage
Bericht door: reiger op 15-09-2021, 17:18:43
Volgens mij heeft Koost er meer verstand van.

Jaap