Appartement Scheveningen

Foto's
Tuin
Omgeving
Huurprijzen
Plattegrond
English
...terug

WELKOM

Op ongeveer 5 min. loopafstand van de (jacht)haven/strand en duinen van Scheveningen vindt u ons sfeervol en volledig ingerichte vakantie (woon)appartement met zonnige tuin.
Het appartement gelegen in een rustige woonwijk, waar parkeren (nog) gratis is.

Scheveningen is nog steeds de badplaats voor jong en oud, een plaats waar men met plezier vertoeft. Ook als de zon niet schijnt, is er nog genoeg te doen in Scheveningen zoals o.a. overdekt winkelen, theater en verder is Scheveningen rijk aan diverse musea. Ook het centrum van Den Haag is makkelijk te bereiken. Wilt u uw auto laten staan, dat kan, het openbaar vervoer stopt om de hoek van het appartement.

Voor uw dagelijkse boodschappen is er een kruidenier om de hoek gevestigd.
De supermarkt (Konmar) is gevestigd op loopafstand (aan de haven). Tevens bevindt zich op de Westduinweg een Aldi-supermarkt. Ook de in Scheveningen en Den Haag welbekende winkellaan "De Fred" (Frederik Hendriklaan) ligt binnen handbereik.

Bent u op zoek naar een betaalbaar, rustig gelegen appartement, maar u wilt toch ook proeven van het bruisende Scheveningen in de zomermaanden, dan bent u bij ons aan het goede adres.

De huurprijzen zijn inclusief gas/licht/water en gebruik van dekbedovertrekken,
handdoeken en keukenlinnen en een huishoudelijk pakket, excl. (niet verplicht) schoonmaakkosten. Op verzoek kunnen wij tegen betaling de eindreiniging voor u verzorgen.

Dit appartement is in de zomermaanden per week te huur en in de wintermaanden voor een langere periode t.w. v.a. september t/m mei.

Wilt u meer informatie over de huurprijzen en de beschikbaarheid dan kunt u een mail sturen naar: app_de_jan@hotmail.com
U bent van harte welkom in ons appartement.

Voor meer appartementen klik hier

Tot ziens in Scheveningen.

Wij zijn ook hier te vinden

www.vakantiehuizen.startbewijs.nl

Ook kunt u ons hier vinden